Laatste nieuws

Uitbreiding Mobiele Container Reparatie Team:

Groenenboom breidt het Mobiele Container Reparatie Team uit met een extra volledig geoutilleerde Renault Master Bus.lees meer

Innovatie

Innovaties zijn zeer belangrijk voor Container Service C. Groenenboom. Dagelijks werken wij aan innovatieve oplossingen voor problemen van onze klanten. Dit doen wij dan ook met alle plezier. Daarbij werken wij continu aan innovaties om zo veilig mogelijk te werken. Een voorbeeld hiervan is ons hydraulisch draaibord van onze heftruck. Het draaibord van de heftruck kan 360 graden draaien , zodat onze mensen niet meer boven hun hoofd hoeven te werken om container daken te herstellen.

Daarbij beschikken wij over onze eigen patenten met betrekking tot het verwarmen van verf. Continu werken wij aan speurwerk en ontwikkeling om onze conserveringsprocessen te verbeteren. Dit gaat van de ideale omstandigheden voor straal/spuitwerk in onze bedrijfsruimtes tot nieuwe technieken om coatings op te brengen.

Op het gebied van constructiewerk leveren wij regelmatig innovatieve producten voor onze klanten. Zo bouwden wij grintlosbakken voor Bam Rail met een gewicht minder dan 50 kg om veiliger en minder belastend te werken. Met een goed opgeleid team van ingenieurs en vakmensen verzinnen wij graag een spannende oplossing voor een uitdagend probleem.