Laatste nieuws

Nieuw magazine ter eren van 30 jarig bestaan

Ter eren van het 30 jarige bestaan van ons bedrijf hebben wij een nieuw magazine. Indien u geïnteresseerd bent ,kunt  het magazine ophalen tijdens een bezoek aan ons bedrijf.

 lees meer

Familiebedrijf:

Container Service C. Groenenboom is een echt familiebedrijf. Kees Groenenboom was al een succesvolle ondernemer , toen hij in 1986 het constructiebedrijf overnam. Op 30 december 2009 is het bedrijf overgenomen door de jongste dochter, Kristel Groenenboom.

In maart 1961 startte Kees Groenenboom op 21 jarige leeftijd zijn eerste onderneming: een transportbedrijf in Ridderkerk. Van een eenmanszaak groeide het transportbedrijf uit tot een sterke, solide onderneming. Gespecialiseerd in zeecontainervervoer.

Vervolgens werd in 1986 Container Service C. Groenenboom opgericht in Oosterhout. Van een container reparatie bedrijf groeide het bedrijf uit tot een specialist in maatwerkcontainers, nieuwbouw en conservering. De veelzijdigheid van disciplines is de kracht van het bedrijf geworden. Naast de standaardwerkzaamheden kunnen de meest specialistische opdrachten worden uitgevoerd.

In 1990 startte Kees een nieuwe onderneming. De eerste containerterminal in Avelgem werd opgericht met het daarbij horende transportbedrijf OWTA. De terminal is gelegen aan de rivier De Schelde in West-Vlaanderen en biedt een uitstekende faciliteit voor containertransport over water van en naar Antwerpen, Rotterdam, Gent, Westdorpe en Zeebrugge.

Op 30 december 2009 namen Kees zijn oudste en jongste kind de zaken over. Kees Pieter Groenenboom nam het transportbedrijf over in Ridderkerk. Kristel Groenenboom werd de nieuwe eigenaar van het constructiebedrijf in Oosterhout, Container Service C. Groenenboom.